Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 20:21

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Καλαμάτα”

Γράφτηκε από την
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Καλαμάτα”

 

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Καλαμάτα”, καθώς με την δεύτερη ψηφοφορία και με... ανατροπή, ήταν ο νικητής της εκλογικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στην στην αίθουσα του παλιού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Η εκλογική αναμέτρηση κρίθηκε σε δύο ψηφοφορίες. Στην πρώτη που έγινε μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, ο Παύλος Μπουζιάνης ήταν πρώτος με 22 ψήφους χωρίς όμως να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων (το 51%) για να εκλεγεί. Δεύτερος ήταν ο Θανάσης Βασιλόπουλος με 16, και ακολούθησαν Παναγιώτα Ντίντα με 9, Νίκος Μπασακίδης με 2 ψήφους ενώ υπήρχε και ένα λευκό. Ψήφισαν 50 από τους 53 που είχαν δικαίωμα συμμετοχής καθώς απουσίασαν οι Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Αναστασία Μπελογιάννη που είναι στο εξωτερικό καθώς και η Μαρία Οικονομάκου που ενημέρωσε ότι δεν θα συμμετέχει.

Ακολούθησε λοιπόν νέα ψηφοφορία με την συμμετοχή των δύο πρώτων όπου ο Θανάσης Βασιλόπουλος έκανε την... ανατροπή! Συγκεκριμένα πήρε 28 ψήφους, έναντι 21 του Παύλου Μπουζιάνη ενώ είχαμε ξανά και ένα λευκό.

Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και των 4 υποψηφίων, ενώ θυμίζουμε πως, εκτός από τους 23 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης δικαίωμα ψήφου είχαν και 29 πρόεδροι και εκπρόσωποι κοινοτήτων.

 

 


NEWSLETTER