Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 07:51

Δημοπρατείται το “Τουριστικό” Ταϋγέτου

Γράφτηκε από την
Δημοπρατείται το “Τουριστικό” Ταϋγέτου

 

Το “Τουριστικό” του Ταϋγέτου, τον ξενώνα, δημοπρατεί και πάλι ο Δήμος Καλαμάτας, με στόχο την αξιοποίησή του.

Η δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στο νέο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου.

Σύμφωνα με τους όρους της που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή, η εκμίσθωση του ξενώνα του “Τουριστικού” θα είναι για 30 χρόνια με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 1.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή 12.000 ευρώ το χρόνο. Ειδικά για την περίοδο των 3 πρώτων ετών δίνεται η δυνατότητα αναβολής της καταβολής των μισθωμάτων και αυτά θα καταβάλλονται στην επόμενη τριετία. Ο μισθωτής θα προβεί στις αναγκαίες επισκευές, μετά από έγκριση  της μελέτης που οφείλει να συντάξει, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου.

Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί από το μισθωτή ως επαγγελματική στέγη για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων τουριστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σε κάθε προσφορά πρέπει να αναγράφεται η προτεινόμενη χρήση του ακινήτου και οι τυχόν επιπλέον επεμβάσεις στο κτήριο. Σιωπηρή αναμίσθωση ως και υπεκμίσθωση του μισθίου από το μισθωτή απαγορεύεται.


NEWSLETTER