Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 20:04

Αναβάθμιση δημοτικών γηπέδων στο Δήμο Τρίπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αναβάθμιση δημοτικών γηπέδων στο Δήμο ΤρίποληςΟ Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι προκηρύχθηκε ανοικτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Αναβάθμιση Δημοτικών Γηπέδων» και ειδικότερα για το γήπεδο της Κάρτσοβας, προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ.
Το έργο της αναβάθμισης του γηπέδου της Κάρτσοβας περιλαμβάνει εργασίες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, εργασίες για τον αποστραγγισμό των υδάτων στο υπόστρωμα του γηπέδου, καθώς και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης δηλώνει ότι « η αναβάθμιση του γηπέδου της Κάρτσοβας θα δώσει πνοή στην αθλητική ζωή της πόλης, οι ομάδες ποδοσφαίρου θα βελτιώσουν την ποιότητα των προπονήσεων τους, οι μαθητές των γειτονικών σχολείων θα έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό. Με την υλοποίηση αυτού του αξιόλογου έργου αθλητικής υποδομής, το γήπεδο της Κάρτσοβας, που επί 30 περίπου χρόνια δεν είχε δεχτεί καμία ουσιαστική παρέμβαση στον αγωνιστικό χώρο, θα εκσυγχρονιστεί και θα αποτελέσει σύντομα πόλο έλξης για τη νεολαία μας ».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣΠροσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER