Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 19:33

«Λαϊκή Συσπείρωση» θα ξαναψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή οι ψηφοφόροι του συνδυασμού μας και στο Δήμο της Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Συνεπείς με αυτά που λέγαμε προεκλογικά καλούμε το λαό του νέου Δήμου Μεσσήνης να καταψηφίσει τόσο τον κ. Αναστασόπουλο όσο και τον κ. Τζώρτζη, γιατί κανένας από τους δυο δεν θα δουλέψει για τα συμφέροντα του λαού της περιοχής μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους μας και ειδικά τις νέες ψήφους που ήρθαν στη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. Θεωρούμε θετικό το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μας καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη γιατί κατορθώσαμε να εκπροσωπηθούμε στο νέο δήμο.
Έχουμε συναίσθηση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας. Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να πολεμήσουμε ακόμα και αδυναμίες που έχουμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στη δέσμευση μας : Να είμαστε μπροστά στην πάλη για όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας του Δήμου Μεσσήνης. Όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στα κοινά προβλήματα και στους υπαίτιους. Θα είμαστε το «μάτι» και το «αυτί» σας μέσα στο Δήμο, ενάντια σε κάθε τι που βλάπτει το λαό στην άθλια συναλλαγή, στην εξαγορά και τη διαφθορά. Θα συμβάλουμε στη λαϊκή ενότητα, στη συσπείρωση, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού για να αποτρέψουμε τα χειρότερα αλλά και για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας και τον λαό μας.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού