Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 18:28

Ανάδειξη μειοδότη για διανοίξεις δρόμων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανάδειξη μειοδότη για διανοίξεις δρόμων στην Καλαμάτα

 

Την ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για το έργο διανοίξεων και κατασκευών οδών στην πόλη της Καλαμάτας, σε περιοχές επεκτάσεων του σχεδίου πόλης, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, πρόκειται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, στη σημερινή της συνεδρίαση.

Στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό που έγινε, κατατέθηκαν 9 προσφορές και τη μεγαλύτερη έκπτωση προσέφερε ο εργολάβος Γιάννης Αργυράκης με έκπτωση 59,35%. Οι άλλες 8 προσφορές κυμάνθηκαν από 55,53% μέχρι και 31,45%.

Το έργο περιλαμβάνει: Την ολοκλήρωση της διάνοιξης και πλήρη κατασκευή της οδού Αρσινόης, μεταξύ Σπάρτης και περιφερειακού αυτοκινητόδρομου. Την κατασκευή των ήδη διανοιγμένων τμημάτων οδών μεταξύ Λακωνικής και περιφερειακού στα Γιαννιτσάνικα. Τη διαπλάτυνση της οδού Χρυσανθέμων, απέναντι από το “Lidl” της Νέας Εισόδου, ώστε να αποκτήσει το πλήρες πλάτος της. Τμήμα της οδού Γαίας και άλλα τμήματα δρόμων στην Ανατολική Συνοικία. Την κατασκευή της οδού Λήμνου, βόρεια του “Lidl” της Νέας Εισόδου.

Το έργο που έχει προθεσμία υλοποίησης 180 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο, θα χρηματοδοτηθεί από τη ΣΑΤΑ του δήμου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER