Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 11:32

Βραβείο στη Μεσσήνη για το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ 

Γράφτηκε από την

 

Το βραβείο “Bravo Society” παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Μεσσήνης, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης στην ετήσια Εκδήλωση “Bravo Sustainability Awards 2018”, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο δήμος τιμήθηκε στην κατηγορία “Ενίσχυση τοπικών κοινωνιών” για τη διοργάνωση του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου στην Αρχαία Μεσσήνη.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Τσώνης σε δήλωσή του σημείωσε: “Είναι μια εξαιρετική στιγμή, τιμής, για το Δήμο Μεσσήνης, τους πολίτες του αλλά πάνω από όλα, για τον πολιτισμό και την Αρχαία Μεσσήνη. Αισθάνομαι ικανοποίηση και σας ευχαριστώ. Η επιβράβευση δεν ανήκει σε μένα, ανήκει στους χιλιάδες συμμετέχοντες του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, ανήκει στον Πέτρο Θέμελη, ανήκει στους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης. Απλά σε εμένα δημιουργείται η πρόσκληση και η πρόκληση να συνεχίσω την προσπάθειά μου, πρώτος μεταξύ ίσων, για τη βελτίωση του φεστιβάλ, για την ανάταση και ανάταξη του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης, γιατί ο πολιτισμός είναι η πιο βιώσιμη και ανταποδοτική ανάπτυξη προς την παγκόσμια κοινωνία των πολιτών”.