Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 11:32

Βραβείο στη Μεσσήνη για το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Βραβείο στη Μεσσήνη για το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ 

 

Το βραβείο “Bravo Society” παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Μεσσήνης, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης στην ετήσια Εκδήλωση “Bravo Sustainability Awards 2018”, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο δήμος τιμήθηκε στην κατηγορία “Ενίσχυση τοπικών κοινωνιών” για τη διοργάνωση του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου στην Αρχαία Μεσσήνη.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Τσώνης σε δήλωσή του σημείωσε: “Είναι μια εξαιρετική στιγμή, τιμής, για το Δήμο Μεσσήνης, τους πολίτες του αλλά πάνω από όλα, για τον πολιτισμό και την Αρχαία Μεσσήνη. Αισθάνομαι ικανοποίηση και σας ευχαριστώ. Η επιβράβευση δεν ανήκει σε μένα, ανήκει στους χιλιάδες συμμετέχοντες του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, ανήκει στον Πέτρο Θέμελη, ανήκει στους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης. Απλά σε εμένα δημιουργείται η πρόσκληση και η πρόκληση να συνεχίσω την προσπάθειά μου, πρώτος μεταξύ ίσων, για τη βελτίωση του φεστιβάλ, για την ανάταση και ανάταξη του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης, γιατί ο πολιτισμός είναι η πιο βιώσιμη και ανταποδοτική ανάπτυξη προς την παγκόσμια κοινωνία των πολιτών”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER