Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 18:55

Παράταση στην εμβαδομέτρηση για δημοτικά τέλη στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Παράταση στην εμβαδομέτρηση για δημοτικά τέλη στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2019 παρατείνει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος τη λειτουργία του γραφείου ενημέρωσης σχετικά με την εμβαδομέτρηση των επιφανειών για τον υπολογισμό των δημοτικών τελών.

Αυτό γνωστοποίησε ο δήμος με σχετική ανακοίνωσή του, στην οποία διευκρινίζεται ότι η παράταση λειτουργίας του γραφείου δόθηκε προκειμένου να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση των δημοτών που έχουν λάβει επιστολή ενημέρωσης, σχετικά με τα αποτελέσματα των καταγραφών των στεγασμένων επιφανειών στον δήμο.

Οπως διευκρινίζεται, ειδικότερα, “για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων πολιτών έλαβαν επιστολή ενημέρωσης, η οποία όριζε ως καταληκτική ημερομηνία προσέλευσης την 21η Δεκεμβρίου 2018, αλλά και για τη διευκόλυνση αυτών που ανησυχούν ότι δεν θα προλάβουν την προθεσμία, ανακοινώνεται η παράταση των διαδικασιών υποστήριξης και ενημέρωσης, έως την 1η Φεβρουαρίου 2019. Το γραφείο ενημέρωσης θα λειτουργήσει μετά την ολοκλήρωση της πρώτης παραλαβής των δηλώσεων, εκ νέου από Δευτέρα 7 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, καθημερινά, από 9 π.μ. έως 2.30 μ.μ.”.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη “θα ακολουθήσουν και επιτόπου επισκέψεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα σε μια προσπάθεια άμεσης και από κοινού πληροφόρησης των ευεργετημάτων της καταγραφής. Ηδη η προσέλευση είναι σημαντική και τακτοποιούνται χρόνια προβλήματα, επικαιροποιώντας τη βάση δεδομένων των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας”.

 


NEWSLETTER