Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 17:36

Φανάρια στη διασταύρωση του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Τρίπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Φανάρια στη διασταύρωση του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου ΤρίποληΑπό το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 06:30 το πρωί, τίθενται σε πλήρη λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες που τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Τρίπολης στη διασταύρωση του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Τρίπολης.
Η υλοποίηση του έργου ήταν στις πρώτες προτεραιότητες της Νέας Δημοτικής Αρχής δεδομένης και της λειτουργίας στην περιοχή των σχολικών μονάδων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου καθώς και του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης  εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του έργου, η οποία θα συμβάλλει στην ασφαλή διέλευση των πεζών και ιδιαιτέρως των μαθητών των γειτονικών σχολείων και την ομαλή διέλευση των οχημάτων με παράλληλη αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή υλοποιήθηκαν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τα επί πολλών ετών αιτήματα συλλόγων και κατοίκων της περιοχής.

Από το Δήμο Τρίπολης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER