Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 09:09

Κατ' εκτίμηση το εμβαδόν σπιτιών στη Βέργα στη ΔΕΗ επειδή χάθηκαν τα στοιχεία

Γράφτηκε από την
Κατ' εκτίμηση το εμβαδόν σπιτιών στη Βέργα στη ΔΕΗ επειδή χάθηκαν τα στοιχεία

Κατ’ εκτίμηση... ως προς τα τετραγωνικά μέτρα του εμβαδού έφθασαν σε ορισμένες κατοικίες της Βέργας οι τελευταίοι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος, σύμφωνα με κάτοικο που χθες αναζητούσε στο Δήμο Καλαμάτας λύση για το πρόβλημά του.
Για την ακρίβεια, το εμβαδόν των κατοικιών εμφανιζόταν μεγαλύτερο από εκείνο που είχαν καταμετρήσει τα συνεργεία του δήμου, στην πρόσφατη εκστρατεία για την ακριβή αποτύπωση των τετραγωνικών μέτρων στα ακίνητα του περιφερειακού δήμου.
Από τη ΔΕΗ ο κάτοικος παραπέμφθηκε στο δήμο -ως τον πάροχο των νεότερων στοιχείων για τα τετραγωνικά μέτρα των κατοικιών. Εκεί, όπως ο ίδιος δήλωσε, ενημερώθηκε ότι λόγω προβλήματος στη μεταφορά των δεδομένων από το δήμο προς τη ΔΕΗ, ορισμένα από αυτά χάθηκαν και έγινε αντικατάσταση με άλλα, κατ’ εκτίμηση.
Την ύπαρξη του προβλήματος στη μεταφορά των δεδομένων παραδέχθηκε ο αντιδήμαρχος επί των οικονομικών Δημήτρης Μπούχαλης, δηλώνοντας πάντως ότι το πρόβλημα ήταν μικρής έκτασης και ήδη έχει λυθεί.
Οπως πρόσθεσε, οι όποιες διαφορές προκύψουν στον υπολογισμό των δημοτικών τελών στους εν λόγω λογαριασμούς εξ αιτίας του συγκεκριμένου λάθους, μπορούν να διεκδικηθούν από τους κατοίκους με αίτημά τους που θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο.


NEWSLETTER