Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 18:26

Ανακοινώνει υποψηφιότητα για δήμαρχος Οιχαλίας ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ανακοινώνει υποψηφιότητα για δήμαρχος Οιχαλίας ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας αναμένεται να είναι και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου - σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, τις επόμενες μέρες πρόκειται να ανακοινώσει κι επίσημα την υποψηφιότητά του, την 5η μέχρι τώρα για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Την κάθοδό τους έχουν ανακοινώσει ο δήμαρχος Αριστείδης Σταθόπουλος, ο σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας (υποψήφιος δήμαρχος το 2014) Κώστας Δημητρακόπουλος, ο σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” (της παράταξης του ΚΚΕ - υποψήφιος και το 2014) Κώστας Ρεϊτζόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Είρας Γιάννης Αδαμόπουλος, που κινείται οργανωμένα.

Τη βεβαιότητά τους ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι μας είχαν εκφράσει παλιότερα η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώτα Γεωργακοπούλου και ο σύμβουλος της παράταξής της Δημήτρης Κόνιαρης. Ακόμα, στην τοπική κοινωνία ακούγεται πως κινείται για τη δημιουργία συνδυασμού και ο ανεξαρτητοποιηθείς σύμβουλος (πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου) Σπύρος Αδαμόπουλος.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER