Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 18:00

Συνάντηση Καφαντάρη με το Σύλλογο Γυναικών Βλαχόπουλου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Συνάντηση Καφαντάρη με το Σύλλογο Γυναικών Βλαχόπουλου

Συνάντηση με το Σύλλογο Γυναικών Βλαχόπουλου είχε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, με αντικείμενο τη δημιουργία λαογραφικού μουσείου στο χωριό.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, οι εκπρόσωποι του συλλόγου “ζήτησαν τη στήριξη του δήμου προκειμένου το «Σπίτι του Χωριού», όπως είπαν, να εγκαινιαστεί μέσα στον Μάιο”. Ο δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι ο δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου, υπενθυμίζοντας ότι η δημοτική αρχή “ήδη έχει παραχωρήσει στον σύλλογο το δημοτικό κτήριο που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού”.

Η δημιουργία λαογραφικού μουσείου στο Βλαχόπουλο αποτελεί ένα σημαντικό, αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο εγχείρημα του συλλόγου μας, γι’ αυτό η στήριξη του δημάρχου για την επίτευξή του είναι για μας καθοριστική” δήλωσε από την πλευρά της η πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Τσόπελα.

Στην ίδια συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, από την πλευρά του συλλόγου, η ταμίας Φωφώ Καραμπάτσου και η γραμματέας Παναγιώτα Αποστολοπούλου, καθώς και ο υπάλληλος του δήμου και κάτοικος Βλαχόπουλου Αλέξανδρος Ψώνης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER