Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 17:57

Επιτροπή καταγραφής και αποτίμησης ζημιών Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Επιτροπή καταγραφής και αποτίμησης ζημιών από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις συγκροτήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας, με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα.

Εργο της επιτροπής θα είναι: Η παραλαβή των αιτήσεων των πληγέντων. Η καταγραφή και η αποτίμηση των ζημιών που υπέστησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις (και συγκεκριμένα: ζημιές σε οικοσκευή, σε κτηριακές εγκαταστάσεις, σε επαγγελματικό εξοπλισμό, σε εγκαταστάσεις αγροτικών καλλιεργειών και σε ζωικό - φυτικό κεφάλαιο). Και εν συνεχεία, η σύνταξη του ανάλογου πρακτικού.

Η επιτροπή αποτελείται από: Τον υπεύθυνο για θέματα Πολιτικής Προστασίας αντιδήμαρχο Γεώργιο Τσακανίκα, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Σαρμαντζή, εντεταλμένο σύμβουλο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Δημοτικής Υγείας, Εθελοντισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των φύλων. Την Ασπασία Γκόνη ΤΕ5 Τοπογράφων-Μηχανικών, με αναπληρώτρια την Φωτεινή Στυλιανού ΠΕ1 Διοικητικού. Τη Μαρία Πατσιούρη ΔΕ1 Διοικητικού, με αναπληρώτρια την Αναστασία Ασημακοπούλου ΔΕ1 Διοικητικού. Τη Μαρία Κούμπλα, ΠΕ Κοινωνιολόγων, με αναπληρώτρια την Δήμητρα Τέλιου ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών. Τον Αριστείδη Φωτόπουλο, ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών, με αναπληρώτρια την Αριστέα Μαντζούνη, ΤΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, Εργων Υποδομής. Το Δημήτριο Μπούζα, ΠΕ9 Γεωπόνων, με αναπληρωτή το Χαράλαμπο Κυριακόπουλο, ΠΕ9 Γεωπόνων.

 

Κ.Μπ.