Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 20:36

Δήμος Μεσσήνης: Με Αθανασόπουλο κατεβαίνει ο Στραβόλαιμος

Γράφτηκε από την

Στον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο προσχωρεί ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Στραβόλαιμος, πρώην δήμαρχος Πεταλιδίου, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η "Νέα Δημοτική Κίνηση" και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Στραβόλαιμος, σταθμίζοντας τις εξελίξεις στον Δήμο Μεσσήνης, αποφασίσαμε -οι συνεργάτες μου και εγώ- να προσχωρήσουμε στο συνδυασμό "Δύναμη Δημιουργίας" του υποψηφίου δημάρχου Δήμου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου».

Ο κ. Στραβόλαιμος εξηγεί πως: «Οι κυριότεροι λόγοι της απόφασής μας ήταν να μη διασπαστεί η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη στην οποία ανήκουμε και να μη δώσουμε τη δυνατότητα επανεκλογής στο νυν δήμαρχο, ο οποίος άφησε το δήμο στάσιμο για 5 χρόνια». Παρατηρεί ακόμη ότι «ο εν ενεργεία δήμαρχος, λόγω της εμφανούς αδυναμίας και απραξίας του στο δήμο, σε όλες τις εμφανίσεις του στις Δημοτικές Ενότητες για να κρύψει τη δημοτική γύμνια του, υπόσχεται θα(!), θα(!), θα(!)… κάνω έργα! Εχουν απομείνει ακόμα 3 μήνες για να ολοκληρώσει τα ψεύτικα "θα" του».

Εκτιμά, τέλος, ότι «ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος είναι ένα έντιμο, άξιο και έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης! Εχει υπηρετήσει στο δήμο σε θέσεις ευθύνης με θετικά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει το δήμο μπροστά και θα προσδώσει νέα πνοή, νέα πορεία, γιατί αποτελεί "Δύναμη Δημιουργίας" που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Για τους παραπάνω λόγους, ο κ. Στραβόλαιμος καλεί «τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας να στηρίξουν το συνδυασμό του Γιώργου Αθανασόπουλου "Δύναμη Δημιουργίας”» - και καταλήγει: «Θέτουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση του συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", έτσι ώστε να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τη μάχη για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Μεσσήνης».