Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 16:09

Δυτική Μάνη: Απάντηση Χριστοφιλοπούλου στην αποχώρηση Μουνδρέα

Γράφτηκε από την

“Είμαστε συνεπείς και στόχο έχουμε όχι την προσωπική προβολή αλλά την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας” δηλώνει σε γραπτή ανακοίνωση η Σοφία Χριστοφιλοπούλου, εκ μέρους του συνδυασμού “Ανεξάρτητη κίνηση ενεργών πολιτών για τη Δυτική Μάνη”, του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Ανδροβιτσανέα.

Οπως διευκρινίζει η συντάκτρια, αφορμή για την ανακοίνωσή της αποτέλεσε η γνωστοποίηση του Γιώργου Μουνδρέα ότι αποχωρεί από τον εν λόγω συνδυασμό - “εκφράζουμε τη λύπη και την απογοήτευσή μας για τον τρόπο που αποχώρησε ο κ. Μουνδρέας καθώς και για τις προφάσεις που επικαλέσθηκε” αναφέρει χαρακτηριστικά η Σ. Χριστοφιλοπούλου.

“Είναι προσβολή για όλους εμάς που ζούμε εδώ και εθελοντικά δαπανούμε τόσο κόπο και χρόνο για το μέλλον της περιοχής μας, να μας χαρακτηρίζει ο κ. Μουνδρέας ''άπειρους, ανοργάνωτους, χωρίς σοβαρό λόγο''. Η καλοπροαίρετη κριτική είναι δεκτή, εφόσον συμβάλλουμε όλοι στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας” σημειώνεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού, στην οποία προστίθεται επίσης: “Ολοι κλέβουμε χρόνο από τις οικογένειές μας και τις εργασίες μας, γιατί ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για τις ερχόμενες γενεές. Ηδη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.energipolitesditikismanis.gr η πρότασή μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων και θ’ ακολουθήσει σύντομα και η πρόταση για τον τουρισμό και την παιδεία. Ο επικεφαλής μας κ. Ανδροβιτσανέας πραγματοποιεί καθημερινά συναντήσεις με δημότες, μόνιμους κατοίκους και παρεπιδημούντες Μανιάτες και αυτή τη βδομάδα έχουν προγραμματιστεί δύο συναντήσεις με νέους και επαγγελματίες στη Στούπα. Η επικοινωνία θα συνεχισθεί και σε άλλους οικισμούς του δήμου και δεν κατανοούμε πού βλέπει την προχειρότητα και απειρία ο κ. Μουνδρέας. Μήπως έχει ο ίδιος διοικήσει ολόκληρο πλήρωμα υποβρυχίου και αντιτορπιλικού ή έχει επιτελέσει διευθυντής προσωπικού στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού όπως ο κ. Ανδροβιτσανέας;”.