Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 07:46

Γραφείο της ΔΕΗ στην Πύλο ζητεί ο Καφαντάρης  

Γράφτηκε από την
Γραφείο της ΔΕΗ στην Πύλο ζητεί ο Καφαντάρης   

 

Να φιλοξενήσει γραφείο της ΔΕΗ σε χώρο του Δημαρχείου της Πύλου προτίθεται ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, όπως δηλώνει σε επιστολή που απέστειλε -μετά την κατάργηση από τη ΔΕΗ του γραφείου της στην Πύλο- προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Επιχείρησης Εμμανουήλ Παναγιωτάκη.

Ο δήμαρχος στην επιστολή του κάνει λόγο για “προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή με την κατάργηση του γραφείου της ΔΕΗ στην Πύλο” και προτείνει προς το στέλεχος της Επιχείρησης “την παραχώρηση χώρου εντός του δημαρχιακού μεγάρου ή σε παράπλευρο κτήριο, που στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Πύλου - Νέστορος στην Πύλο, για την εγκατάσταση μέχρι δύο υπαλλήλων, που θα μπορούν να διεκπεραιώνουν τις περισσότερες υπηρεσίες της εταιρείας με τους πολίτες”.

Υποστηρίζοντας το αίτημά του ο Δ. Καφαντάρης για επαναλειτουργία στην Πύλο γραφείου της ΔΕΗ επικαλείται ακόμα και τη θητεία του ως υπάλληλος στην εν λόγω Επιχείρηση, ενώ αναφέρει, μεταξύ άλλων -στην επιστολή του- ότι για να εξυπηρετηθεί πλέον ένας κάτοικος του Δήμου Πύλου – Νέστορος “θα πρέπει να απευθυνθεί στα γραφεία της Καλαμάτας, απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων”. Παράλληλα σημειώνει ότι η πλειονότητα των κατοίκων του δήμου είναι ηλικιωμένοι και δύσκολα μπορούν να μετακινηθούν.

Τέλος, ο δήμαρχος καλεί το στέλεχος της ΔΕΗ “να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο και την ευαισθησία σας στο αίτημα 20.000 και πλέον δημοτών μας και εμού προσωπικά για την επαναλειτουργία του γραφείου σας στην Πύλο”, παρατηρώντας ότι ήδη ο δήμος φιλοξενεί γραφεία του ΙΚΑ και της Εφορίας.


NEWSLETTER