Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 13:27

"Οδηγός Σύνταξης Εδεσματολογίου για εστιατόρια ελληνικής κουζίνας & παραδοσιακές ταβέρνες" στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
"Οδηγός Σύνταξης Εδεσματολογίου για εστιατόρια ελληνικής κουζίνας & παραδοσιακές ταβέρνες" στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Τα τελευταία χρόνια, σημειώνεται αυξανόμενο ενδιαφέρον για ταξιδιωτικές εμπειρίες που σχετίζονται με τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα. Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, αντιλαμβανόμενος τις σύγχρονες απαιτήσεις και έχοντας υπόψη αφενός μεν ότι η γαστρονομία γίνεται ένας όλο και περισσότερο πολύτιμος τουριστικός πόρος για να προσελκύσει τους επισκέπτες και αφετέρου δε ότι η Δυτική Μάνη διαθέτει μια ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα, έχει στη διάθεσή του τον Οδηγό Σύνταξης Εδεσματολογίου για εστιατόρια ελληνικής κουζίνας & παραδοσιακές ταβέρνες, μια μελέτη του Εκπαιδευτικού Ομίλου Le Monde και των εκδόσεων Les Livres du Tourisme.

 

Ο Οδηγός αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα σύνταξης μενού για όλα τα μικρά ή μεσαία ελληνικά εστιατόρια, τις παραδοσιακές ταβέρνες, καθώς και τις μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτουν χώρους εστίασης και έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να αναδείξουν τη γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής τους και να συντάξουν σωστά τον κατάλογο της επιχείρησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Δυτικής Μάνης στο τηλ. 27210 64120 (κα Ματίνα Σουμή).

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER