Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 20:28

4 μηχανήματα έργων αγοράζει ο Δήμος Μεσσήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
4 μηχανήματα έργων αγοράζει ο Δήμος Μεσσήνης

Τέσσερα νέα μηχανήματα έργων, συνολικού προϋπολογισμού 200.670 ευρώ, προμηθεύτηκε ο Δήμος Μεσσήνης, εκ μέρους του οποίου τη σχετική σύμβαση με τους εκπροσώπους των δύο προμηθευτριών εταιρειών υπέγραψε χθες στην Αθήνα ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε ο δήμος, οι συμβάσεις υπογράφηκαν μεταξύ του δημάρχου -τον οποίον συνόδευε στην Αθήνα η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γωγώ Παναγοπούλου- και των εκπροσώπων των εταιρειών “Ergon Τζανιδάκης ΕΠΕ” και “Unitrack AEE”.

Στην ανακοίνωση του δήμου προστίθεται ότι τα 4 αυτά νέα μηχανήματα “θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό, με στόχο την αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του δήμου, με αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών”.

Από την πλευρά του, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση, ο δήμαρχος Μεσσήνης αναφέρθηκε στη συμβολή του προγράμματος “Φιλόδημος” στη στήριξη των δήμων προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι “αποδεικνύουμε καθημερινά ότι εργαζόμαστε απρόσκοπτα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER