Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 18:03

Νέα καταψήφιση του προϋπολογισμού στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νέα καταψήφιση του προϋπολογισμού στο Δήμο Οιχαλίας

Για τρίτη φορά καταψηφίστηκε προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2019.

Τον καταψήφισαν 14 σύμβουλοι των μειοψηφιών και ανεξάρτητοι, ενώ τον υπερψήφισαν μόλις 11 σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον αντιδήμαρχο Βασίλη Σακκά στην υποβολή της παραίτησής του στο δήμαρχο Αριστείδη Σταθόπουλο, από τη θέση του αντιδημάρχου.

“Με την καταψήφιση του προϋπολογισμού για τρίτη φορά, θεωρώ ότι δεν μπορώ να υλοποιήσω τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει ως αντιδήμαρχος, που είναι πάρα πολλές”, επισημαίνει ο κ. Σακκάς και διευκρινίζει: “Τα σκουπίδια δεν μπορούν να μαζευτούν, το προτεινόμενο έργο στο “Φιλόδημο” για αθλητικές υποδομές 800.000 ευρώ δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Συνολικά 22 έργα που είναι προς δημοπράτηση και για υπογραφή συμβάσεων με τους αναδόχους, δεν μπορούν να γίνουν χωρίς προϋπολογισμό. Το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών και το “Βοήθεια στο Σπίτι” δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν. Οι πολιτιστικές δραστηριότητες δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Δεν θέλω να είμαι αντιδήμαρχος - γλάστρα”.

Ο Β. Σακκάς έθεσε στην κρίση του δημάρχου αν επιθυμεί να παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος για να διευκολύνει το έργο της δημοτικής αρχής.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER