Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 14:31

Ερχεται σήμερα το κοντέινερ διαλογής ανακυκλώσιμων του Σούκου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Ερχεται σήμερα το κοντέινερ
διαλογής ανακυκλώσιμων του Σούκου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΑ ΣΕ ΑΠΕ ΚΑΙ PATRA TV

Σταμάτησε τη λειτουργία της χθες στις 11 το πρωί η κινητή μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων της “Soukos Robots”, με σκοπό να λυθεί και να επανασυναρμολογηθεί αυτή τη φορά με το κοντέινερ διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών. Αυτή η προσθήκη, σύμφωνα με υπευθύνους της εταιρείας, αναμένεται να αυξήσει την ημερήσια δυναμικότητα διαχείρισης απορριμμάτων.
Ως γνωστόν η μονάδα Σούκου έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών αυτοδιοικητικών παραγόντων από όλη την Ελλάδα. Ετσι μετά τον δήμαρχο Καβάλας αναμένεται να ακολουθήσουν κλιμάκια από τους Δήμους Σπαρτιατών και Πατρέων αλλά και από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.
Εξάλλου ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την περίπτωση Σούκου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ευελπιστούμε πως σύντομα θα ανακυκλώνουμε όχι μόνο το 100% των σκουπιδιών που παράγουμε στο δήμο, αλλά και τα παλιά απορρίμματα που ήδη υπάρχουν στο χώρο της  Μαραθόλακκας. Μετά το πειραματικό τρίμηνο, μια επιτροπή από την Περιφέρεια, με μέλη ειδικούς επιστήμονες, θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα - και εάν όλα πάνε καλά θα υπογράψουμε περαιτέρω χρησιμοποίηση του μηχανήματος».
Ανάλογες δηλώσεις για το θέμα έκανε ο κ. Νίκας και στο Patra TV.


Δ.Πλ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER