Παρασκευή, 04 Μαϊος 2012 13:09

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας

 

Ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 184/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας εγκρίθηκαν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του έργου της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας:

Ι. Η αντιδρόμηση της Οδού Σιδηροδρομικού Σταθμού με κατεύθυνση προς την Οδό Φραντζή, με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης (απαγορεύσεις στροφών στις Οδούς Μητροπέτροβα, Ιατροπούλου και Φραντζή, μονόδρομοι, κ.λπ.).

ΙΙ. Η σήμανση της Οδού Παυσανίου ως αδιέξοδης οδού.

ΙΙΙ. Η απαγόρευση στάθμευσης σε τμήματα των Οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού, Φραντζή/ Κεφάλα, Νέδοντος, Παλαμά, Ύδρας, Ξενοφώντος και Αριστομένους με χρήση και ελαστικών κολωνακίων ή/και κώνων.

IV. Η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων με την ένδειξη «ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΗ» και «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ».

V. Η αλλαγή της διαδρομής της αστικής συγκοινωνίας ώστε αντί της Οδού Αριστομένους να διέρχεται από τις Οδούς Σιδηροδρομικού Σταθμού, Φραντζή/ Κεφάλα, Νέδοντος, Παλαμά, Ύδρας, Ξενοφώντος και η χωροθέτηση επί αυτής της διαδρομής στάσεων.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν αναλυτικότερες πληροφορίες από το τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας (Ψαρών 15 - Διοικητήριο, τηλ. 27213-61753, αρμόδια κα Κανελλοπούλου Αγγελική), αντίγραφο δε της παραπάνω απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούν να λάβουν από το γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας (Αριστοδήμου 22, τηλ. 27210-60804).

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER