Παρασκευή, 11 Μαϊος 2012 09:22

Στ. Μπεχράκης: Ευκαιρία για πεζοδρόμηση της Αριστομένους έως τη Φραντζή

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στ. Μπεχράκης: Ευκαιρία για πεζοδρόμηση της Αριστομένους έως τη Φραντζή

Η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας δίνει στη δημοτική αρχή τη μοναδική ευκαιρία για την πεζοδρόμηση της Αριστομένους ώς τη Φραντζή -υλοποιώντας έτσι, με ελάχιστη δαπάνη, την πρόβλεψη του γενικού πολεοδομικού.
Την άποψη αυτή εξέφρασε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Μπεχράκης, επικεφαλής του συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών».
Παράλληλα, διατύπωση την εκτίμηση ότι θα πρέπει να αντικατασταθούν με άλλο είδος δέντρου -λιγότερο ογκώδες, καθώς αναπτύσσεται- τα πλατάνια που έχουν φυτευτεί μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος και το Πνευματικό Κέντρο, προκειμένου να αναδεικνύονται τα εν λόγω νεοκλασικά κτήρια.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρος Μπρεδήμας, αναφερόμενος στην ανάπλαση της πλατείας, έκανε λόγο για καθυστερήσεις στο έργο.
Οπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος -επικαλούμενος χθεσινή εμπειρία του- «ελάχιστα άτομα απασχολούνται στο έργο, με συνέπεια αυτό να καθυστερεί, ταλαιπωρώντας τους επαγγελματίες του κέντρου, που υφίστανται ζημιά με την παράταση λειτουργίας του εργοταξίου».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER