Παρασκευή, 11 Μαϊος 2012 09:22

Στ. Μπεχράκης: Ευκαιρία για πεζοδρόμηση της Αριστομένους έως τη Φραντζή

Γράφτηκε από τον
Στ. Μπεχράκης: Ευκαιρία για πεζοδρόμηση της Αριστομένους έως τη Φραντζή

Η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας δίνει στη δημοτική αρχή τη μοναδική ευκαιρία για την πεζοδρόμηση της Αριστομένους ώς τη Φραντζή -υλοποιώντας έτσι, με ελάχιστη δαπάνη, την πρόβλεψη του γενικού πολεοδομικού.
Την άποψη αυτή εξέφρασε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Μπεχράκης, επικεφαλής του συνδυασμού της ελάσσονος μειοψηφίας «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών».
Παράλληλα, διατύπωση την εκτίμηση ότι θα πρέπει να αντικατασταθούν με άλλο είδος δέντρου -λιγότερο ογκώδες, καθώς αναπτύσσεται- τα πλατάνια που έχουν φυτευτεί μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος και το Πνευματικό Κέντρο, προκειμένου να αναδεικνύονται τα εν λόγω νεοκλασικά κτήρια.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρος Μπρεδήμας, αναφερόμενος στην ανάπλαση της πλατείας, έκανε λόγο για καθυστερήσεις στο έργο.
Οπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος -επικαλούμενος χθεσινή εμπειρία του- «ελάχιστα άτομα απασχολούνται στο έργο, με συνέπεια αυτό να καθυστερεί, ταλαιπωρώντας τους επαγγελματίες του κέντρου, που υφίστανται ζημιά με την παράταση λειτουργίας του εργοταξίου».


NEWSLETTER