Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 11:09

5 συμβασιούχοι στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
5 συμβασιούχοι στο Δήμο Τριφυλίας

Πέντε ακόμη εργαζόμενους προσλαμβάνει ο Δήμος Τριφυλίας με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, βάσει των προσωρινών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης 3Κ/2018.

Η πρόσληψη γίνεται από χθες έως την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων εφόσον δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς ή μέχρι την προηγούμενη της ορκωμοσίας τους που θα γίνει μετά τη δημοσίευση της πράξης διορισμού του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εφόσον περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα του ΑΣΕΠ και για χρονική διάρκεια όχι πέραν των οκτώ μηνών ήτοι έως 19-11-2019, σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις.

Τοποθετούνται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου (υπηρεσία ανταποδοτικού χαρακτήρα), και είναι οι: Χαράλαμπος Παράσχης, Αναστάσιος Σωτηρόπουλος, Σωτήριος Γεωργακόπουλος, Μαρία Νικολοπούλου, Ευσταθία Λαμπροπούλου, όλοι ειδικότητας ΥΕ Εργατών καθαριότητας – γενικών καθηκόντων.

Στην ίδια απόφαση σημειώνεται πως με τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων κατάταξης, οι συμβάσεις των άνω προσληφθέντων εφόσον δεν περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων, λήγουν αυτοδικαίως, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης από την αιτία αυτή. Επίσης, λήγουν αυτοδικαίως χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης και οι συμβάσεις των άνω προσληφθέντων υποψηφίων που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα διοριστέων, μετά τη δημοσίευση των ατομικών πράξεων διορισμού και την ανάληψη των καθηκόντων τους. Σε κάθε περίπτωση η παρούσα σύμβαση έχει απώτατο χρόνο λήξης την 19-11-2019.

 

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER