Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 10:13

Καλαμάτα: Προϊστάμενος Κυκλοφοριακού ο Ν. Πατσαρίνος, διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών η Χρ. Λυκουργιά

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Προϊστάμενος Κυκλοφοριακού ο Ν. Πατσαρίνος, διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών η Χρ. Λυκουργιά

 

Προϊστάμενος στο Τμήμα Συγκοινωνιών, Κυκλοφορίας και Σήμανσης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας ορίστηκε ο Νίκος Πατσαρίνος, με χθεσινή απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα.

Ο Ν. Πατσαρίνος με παλαιότερη απόφαση του κ. Νίκα είχε παυθεί από τη θέση προϊσταμένου τμήματος, στην οποία είχε κριθεί με απόφαση Υπηρεσιακού Συμβουλίου, λόγω της απουσίας του από το δήμο με πολλές ημέρες αδείας που  δικαιούτο, ως αιρετός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τα αρμόδια όργανα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είχαν δικαιώσει τον Ν. Πατσαρίνο και είχαν απορρίψει την απόφαση του δημάρχου.

Με άλλες του αποφάσεις ο κ. Νίκας: Αποδέχθηκε την παραίτηση από τη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Βασίλη Τζαμουράνη, λόγω υποβολής υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και όρισε στη θέση του αναπληρώτρια προϊσταμένη τη Χριστίνα Λυκουργιά και στη θέση της τελευταίας στη Διεύθυνση Πολεοδομίας αναπληρωτή προϊστάμενο τον Κωνσταντίνο Φύκιρη.

Ακόμα, ορίστηκαν: Προϊσταμένη στο Τμήμα Εκτέλεσης Εργων η Χριστίνα Λυκουργιά και στο Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας η Αγγελική Μπουμποπούλου.

Στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, στο Τμήμα Ελέγχου Νομιμότητας Κατασκευών και Αυθαιρέτων, προϊσταμένη η Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, στο Τμήμα Τουρισμού, προϊστάμενος ο Νίκος Γιαννακόπουλος, με παράλληλα καθήκοντα στο Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας.

Στη Διεύθυνση Διοικητικών, στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων και Νομικών Προσώπων, προϊσταμένη η Ειρήνη Τούντα, με παράλληλα καθήκοντα στο Τμήμα Τουρισμού.

Γ.Σ.

Σχόλια  

0 # Κωστας Σουρεας 17-04-2019 12:58
Να ευχηθω καλη επιτυχια στον Κο Πατσαρινο ...δεν γνωριζω τον ανθρωπο.....και να του πω οτι Καισαρη και Αναγνωσταρα..υπ αρχει ΣΤΟΠ επι της Καισαρη ..ταυτοχρονα επιτρεπουν σε μια σειρα αυτοκινητων να σταθμευουν στην αριστερη πλευρα της Αναγνωσταρα με αποτελεσμα ,,ο κινουμενος επι της Καισαρη να μην εχει καθολου ορατοτητα ...Επισης ,αν η Σταδιου ειναι κυριος δρομος ,,γιατι το ΣΤΟΠ ..τοποθετηθηκε στην Σταδιου και οχι στο μικρο αρχικο τμημα της Φαρων ???? Αν η Φαρων ειναι κυριος δρομος γιατι την κοβετε στην Μαυρομιχαλη ????
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Μιχάλης 19-04-2019 16:15
Και 'γω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο κ. Πατσαρινό και λαμπρό έργο στην υπηρεσία που προΐσταται για τις 30 εργάσιμες μέρες που θα υποχρεούται να δουλέψει το χρόνο.
Αυτός και οι όμοιοί του είναι τα ινδάλματά μου.
Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER