Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 09:29

Ανακαίνιση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στον Αγ. Νικόλαο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Την παρουσίαση του ανακαινισμένου πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής και των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Αγ. Νικόλαο Μπούκας έκανε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος. Ο δήμαρχος με δηλώσεις του ανέφερε ότι στην περιοχή δημιουργείται ένας πνεύμονας πρασίνου, αθλητικών υποδομών καθώς και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Χθες μάλιστα το πάρκο επισκέφτηκαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης - ενώ σύντομα θα το επισκεφτούν και από άλλα δημοτικά σχολεία σημείωσε ο Στάθης Αναστασόπουλος.

«Ως δημοτική αρχή φροντίσαμε να έχουμε μικρό κόστος λειτουργίας νοικιάζοντας το κυλικείο και δίνοντας παράλληλα την ευθύνη και τις αρμοδιότητες στον ανάδοχο με σκοπό να συντηρεί το χώρο αλλά και να επιβλέπει τις αθλητικές εγκαταστάσεις», είπε ο δήμαρχος. Και ανέφερε στη συνέχεια πως θα δημιουργηθεί ακόμη ένας χώρος αναψυχής, ένα γήπεδο διαμορφωμένο για μπιτς βόλεϊ καθώς και χώρος με τραπέζια.

Κλείνοντας, ο κ. Αναστασόπουλος είπε ότι «θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και για το τένις προκειμένου να έχουμε τρία γήπεδα ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται και διεθνείς αγώνες». Από του χρόνου μάλιστα είπε ότι ο δήμος θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα επισκέψεων όλων των σχολείων του καλλικρατικού δήμου Μεσσήνης στην Αρχαία Μεσσήνη, σε συνδυασμό με τις επισκέψεις στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Να σημειωθεί επίσης ότι κατασκευάστηκε γήπεδο κανονικών διαστάσεων το οποίο θα είναι βοηθητικό του Σταδίου της Μεσσήνης έτσι ώστε να εξυπηρετούνται ο Πάμισος και οι υπόλοιπες ομάδες.