Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 18:32

Συνεδρίαση - εξπρές του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Γράφτηκε από την

Με διαδικασία - εξπρές συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες λόγω έλλειψης απαρτίας.

Χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης που έγινε στις 2 το μεσημέρι με οριακή πλειοψηφία με 15 παρόντες συμβούλους, είναι ότι σε λιγότερή από μισή ώρα συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν 22 θέματα! Ουσιαστικά μόνο εγκρίθηκαν, καθώς για συζήτηση ούτε λόγος σε τόσο λίγο χρόνο. Στο μόνο θέμα που στάθηκαν λίγο παραπάνω ήταν η παραχώρηση του παλιού Λυκείου Φιλιατρών στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, κάτι που αποφασίστηκε ομόφωνα παρουσία και του Δ.Σ. του ΤΕΘ. Στα υπόλοιπα θέματα που είχαν και διαδικαστικό χαρακτήρα, απλώς διάβαζαν τον τίτλο του θέματος και ψήφιζαν -κάτι που σημαίνει ή ότι οι σύμβουλοι ήταν τόσο ενημερωμένοι για κάθε θέμα ή δεν έδιναν και πολλή βάση.
Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση έγινε απουσία του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα και έτσι δεν υπήρχε η χρονοβόρα διαδικασία που έχουμε συνηθίσει στις συνεδριάσεις με ενημερώσεις και ερωτήσεις, όπου σπαταλάται και ο περισσότερος χρόνος.

Κ.Μπ.