Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 18:29

Μπουζιάνης κατά Φάβα για ΒΙΟΠΑ: Βγήκαν τα μαχαίρια στην παράταξη της πλειοψηφίας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Τον πρόεδρο του "Διοκλή" και συνάδελφό του σύμβουλο στη δημοτική αρχή, Γιώργο Φάβα, επικρίνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Παύλος Μπουζιάνης, τέως πρόεδρος του "Διοκλή".

Την αντίδραση του κ. Μπουζιάνη προκάλεσε η συνέντευξη – απολογισμός του κ. Φάβα για τη μέχρι τώρα θητεία του στην επιχείρηση.

Ο κ. Μπουζιάνης εξαπολύει επίθεση και στον πρόεδρο των επαγγελματιών του ΒΙΟΠΑ Κυριάκο Ψυχάρη, για αναφορά του στην ίδια συνέντευξη.

Η επίθεση του κ. Μπουζιάνη στον κ. Φάβα δείχνει ότι το κλίμα στις τάξεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι το καλύτερο, ενώ βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Μπουζιάνης σημειώνει:

«Αναφορικά με το δημοσίευμα σχετικά με το έργο της διοίκησης του ΒΙΟΠΑ, θα ήθελα να επισημάνω την απαξίωση από την πλευρά του προέδρου των επαγγελματιών του ΒΙΟΠΑ κ. Ψυχάρη για την προσφορά και το έργο των προηγούμενων προέδρων: Kων. Αθανασόπουλου, Γ. Λαγανάκου, Θ. Κλείδωνα, Στ. Στασινόπουλου, Δ. Δημόπουλου, Π. Μπουζιάνη. Προφανώς έχει ξεχάσει τις λύσεις οι οποίες δόθηκαν με ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των επαγγελματιών και του ιδίου προσωπικά. Ο καθένας εργάστηκε και συνέβαλε στην ανάπτυξη και στην σωστή διαχείριση του Βιοτεχνικού Πάρκου. Είναι ένα συλλογικό έργο, όπως και όλα τα σπουδαία έργα της δημοτικής αρχής.

Οσον αφορά τον πρόεδρο και συνάδελφο κ. Φάβα, όφειλε να αναφερθεί στα 150.000 ευρώ που παρέλαβε στο ταμείο του ΒΙΟΠΑ και στο έργο των προκατόχων του, καθώς και στην συμβολή των διευθυντών Κωτσάκου και Λαμπρόπουλου και όλων των υπαλλήλων».