Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 15:48

Απάντηση Φάβα σε Μπουζιάνη

Γράφτηκε από την
Απάντηση Φάβα σε Μπουζιάνη

 

Με αφορμή την επιστολή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και πρώην προέδρου του “Διοκλή” Παύλου Μπουζιάνη, ο σημερινός πρόεδρος του φορέα Γιώργος Φάβας απέστειλε την παρακάτω απαντητική επιστολή:

“Στην έγκριτη εφημερίδα σας στο φύλλο της 25-4-2019 (σελ.11) δημοσιεύσατε άρθρο με τίτλο «Μπουζιάνης κατά Φάβα για ΒΙΟ.ΠΑ. - Βγήκαν τα μαχαίρια στην παράταξη της πλειοψηφίας».

 

Σε ό,τι με αφορά το συγκεκριμένο άρθρο και την επιστολή του συναδέλφου και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην προέδρου της εταιρείας κ. Παύλου Μπουζιάνη, δεν θεωρώ ότι βάλλει εναντίον μου αλλά εκφράζει την πικρία του για το γεγονός ότι δεν ανέφερα το ποσό του ταμείου που παραλάβαμε ως διοίκηση από τον ίδιο. Εχω όμως προς αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνω τα εξής:

Βεβαίως και παραλάβαμε από τον προκάτοχό μου κ. Μπουζιάνη ταμείο 156.000 € το οποίο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. σεβαστήκαμε και διαχειριστήκαμε πάντα σε συνεννόηση με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα με διαφάνεια και κατά το καλύτερο δυνατόν για τα συμφέροντα της εταιρείας. Γι’ αυτό άλλωστε και παρόλα τα έργα και συντηρήσεις που έχουν υλοποιηθεί, αυτή τη στιγμή στο ταμείο της εταιρείας υπάρχει μεγαλύτερο ποσό. Προσωπικά έχω αναφερθεί κατά καιρούς και δημοσίως στο έργο των προκατόχων μου και ειδικά στον κ. Μπουζιάνη, όπου σε συνέντευξή μου στο περιοδικό “Flash” στο τεύχος 321 (χειμώνας 2017-2018, σελ.36) αναφέρω σχετικά με τον «Διοκλή» ότι: “Εκτιμώ ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια η οποία φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς συνεχίζοντας έτσι το εξαιρετικό έργο του προκατόχου μου κ. Παύλου Μπουζιάνη”. Οσο για τους προκατόχους μας συναδέλφους προέδρους της εταιρείας γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι τους κάλεσα στην πρώτη εορτή της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου το 2017 στο ΒΙΟ.ΠΑ. να παρευρίσκονται και αναφέρθηκα εκεί για τη συμβολή τους στην εταιρεία τιμώντας έτσι την προσφορά τους. Επίσης σε ό,τι αφορά τους διευθυντές κ. Κωτσάκο και κ. Λαμπρόπουλο ο μεν πρώτος ήταν παρών, ο δε δεύτερος ήταν σε κανονική άδεια, όμως κλήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Εκεί λοιπόν ευχαρίστησα όλο το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό της εταιρείας αλλά και τους διευθυντές ονομαστικά για τη συνεισφορά τους και την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους. Θεωρώ λοιπόν σε ό,τι με αφορά ότι ο συνάδελφος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τον οποίο καθόλα εκτιμώ έκανε μία “άτυχη” αναφορά για εμένα την οποία δεν παρεξηγώ, αλλά ήμουν υποχρεωμένος να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις προς αποφυγή παρερμηνειών.

Εύχομαι δε στον ίδιο και στους υπόλοιπους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα”.


NEWSLETTER