Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 20:42

Γιαννόπουλος: "Παράσταση Νίκης από την Κοινωνία της Γορτυνίας"

Γράφτηκε από την

Δύο μέρες πριν από τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14/11/2010, η Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Γιαννόπουλο, συνεχίζει δυναμικά προς τη νίκη με σύνθημα «Ενώνουμε την Γορτυνία». Καλεί σε συστράτευση τους Γορτύνιους ψηφοφόρους, πέρα από κομματικά όρια, για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση της Γορτυνίας.
Συνεχίζει σταθερά την ανεξάρτητη πορεία της και δέν συμμετείχε, δέν συμμετέχει, ούτε θα συμμετάσχει σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με υψηλόβαθμα στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων. Δέν διαπραγματεύεται το μέλλον της Γορτυνίας στον βωμό οποιασδήποτε πολιτικής σκοπιμότητας της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ως αυριανή δημοτική αρχή θα συνεργαστεί με όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς και θα διεκδικήσει από την κυβέρνηση και την περιφέρεια τους αναγκαίους πόρους και την στήριξη για την υλοποίηση του προγράμματός της.
Ο κ. Γιαννόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι «Από τα τέλη Ιουλίου, που κάναμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το Δήμο Γορτυνίας, παρουσιάσαμε και συζητήσαμε, με όλους τους δημότες, το πρόγραμμά μας για:
Ισόρροπη Ανάπτυξη με Προστασία του Φυσικού Πλούτου
Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης και Αναπτυξιακή Ταυτότητα της Γορτυνίας
Ολοκλήρωση Βασικών Υποδομών και Εξασφάλιση Ποιότητας Ζωής
Κοινωνικό Ρόλο του Δήμου με Πρόνοια και Φροντίδα για Όλους
Σχέση εμπιστοσύνης με Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση
και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, παρά τις παρεμβάσεις, τις πιέσεις και τα εκβιαστικά διλήμματα. Δεσμευόμαστε ότι, όπως και τώρα, έτσι και μετά τις εκλογές, θα είμαστε πάντα κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του και η πόρτα του Δημάρχου θα είναι ανοιχτή για τους δημότες.»
Ενώνουμε την Γορτυνία. Ολοι μαζί για την Γορτυνία που μας αξίζει!


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER