Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 18:40

Υποτροφίες “Λυκούργου Σκιά” σε 11 φοιτητές

Γράφτηκε από την

Τη συνέχιση της χορηγίας υποτροφιών ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019 κληροδοτήματος “Λυκούργου Σκιά” σε 11 φοιτητές, ενέκρινε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το πρακτικό της τριμελούς επιτροπής ανάδειξης υποτρόφων, την οποίαν αποτελούν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Περικλής Ξηρογιάννης και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Γιώργος Σταματόπουλος, θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν την υποτροφία οι εξής φοιτητές:
1) Ζέρβα Μαρία του Δημητρίου. 2) Σπηλιόπουλος Απόστολος του Αναστασίου. 3) Παρασκευόπουλος Παναγιώτης του Φωτίου. 4) Ζυγουράκη Ελένη - Αννα του Διονυσίου. 5) Φαν Νίκερκ Ναταλία του Ιωάννη. 6) Μπούχαλης Βασίλειος του Ευαγγέλου. 7) Ηλιοπούλου Μαρία του Αγγέλου. 8) Σαραντοπούλου Δανάη-Ευσταθία του Δημητρίου. 9) Σεντεμέντε Μαγδαληνή του Βασιλείου.
Κάθε υπότροφος δικαιούται ετησίως ποσό 4.800 ευρώ και το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 43.200 ευρώ από τους πόρους του κληροδοτήματος “Λυκούργου Σκιά” του Δήμου Καλαμάτας.
Νέοι υπότροφοι, σύμφωνα με το πρακτικό της τριμελούς επιτροπής, είναι οι: 1) Μπιτσάνη Κωνσταντίνα του Γρηγορίου. 2) Πετρομιχελής Δημήτριος του Παναγιώτη.