Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 07:52

1.240 ευρώ η ενοικίαση του Μεγάρου Χορού

Γράφτηκε από τον
1.240 ευρώ η ενοικίαση του Μεγάρου Χορού

 

Με αντίτιμο θα παραχωρεί η “Φάρις” τη χρήση των χώρων του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, με στόχο να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.

Αυτό αποφασίστηκε από το Δ.Σ. της “Φάρις” την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την απόφαση, το αντίτιμο, ανά ημέρα, για τη χρήση της κεντρικής αίθουσας είναι 1.240 ευρώ, της αίθουσας στούντιο 372 ευρώ, του φουαγιέ 248 ευρώ και του προαύλειου χώρου 186 ευρώ (για όλα μαζί με τον ΦΠΑ).

Ο αντιπρόεδρος της “Φάρις” Θανάσης Ηλιόπουλος ενημέρωσε, χθες, ότι επιτροπή από καλλιτεχνικούς διευθυντές της επιχείρησης θα αποφασίζει για το ποιες εκδηλώσεις θα παραχωρούνται οι χώροι του Μεγάρου. Παρατήρησε ότι το κτήριο - κόσμημα για τα πολιτιστικά πράγματα της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου πρέπει να έχει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας. Και διευκρίνισε πως είναι υψηλά τα λειτουργικά έξοδα, γι’ αυτό και καθορίστηκε συμβολή γι’ αυτούς που το χρησιμοποιούν.

Στη απόφαση αναφέρεται ότι χωρίς κόστος θα παραχωρούνται οι χώροι του Μεγάρου Χορού για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος, οι τομείς της “Φάρις” και τα νομικά του πρόσωπα, χωρίς να παρεμποδίζεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μεγάρου.

Γ.Σ.


NEWSLETTER