Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 16:47

Δημοπρατούνται έργα αποκατάστασης ζημιών στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

 

Δημοπρατεί ο Δήμος Μεσσήνης έργα αποκατάστασης των ζημιών από τον “Ζορμπά” στο οδικό δίκτυο των Δ.Ε. Μεσσήνης και Πεταλιδίου με προϋπολογισμό 260.000 ευρώ.

Το έργο, όπως σημειώνεται, “αφορά την αποκατάσταση των βλαβών κάποιων τμημάτων ασφάλτου που έχουν υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές”.

Οι θέσεις όπου θα γίνουν οι επεμβάσεις, αναφέρει η τεχνική έκθεση, “είναι επί του οδικού δικτύου της Τ.Κ. Καλοχωρίου, της Τ.Κ. Πανιπερίου, του οικισμού Αγια Σωτήρα και στο δρόμο στη θέση Καρυά της Δ.Ε. Πεταλιδίου. Εκτός αυτών, υπάρχουν και κάποια αλλά μικρότερα τμήματα που έχουν υποστεί ζημιές στη Δ.Ε. Πεταλιδίου και Μεσσήνης, τα οποία θα υποδειχτούν από τους τοπικούς προέδρους της κάθε τοπικής κοινότητας”.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 4 ημερολογιακούς μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Ο διαγωνισμός θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ και προσφορές θα υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 11 το πρωί, ενώ η αποσφράγισή τους θα γίνει την Τρίτη 9 του μήνα, την ίδια ώρα.