Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 20:24

Δημοπρασίες για αποκατάσταση ζημιών στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

 

Δύο δημοπρασίες, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, προκηρύσσει ο Δήμος Μεσσήνης μέσα στον Ιούλιο, για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο των Δ.Ε. Μεσσήνης και Πεταλιδίου.

Οι δύο σχετικοί διαγωνισμοί θα διεξαχθούν με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), στη διαδικτυακή πύλη της οποίας (www.promitheus.gov.gr) θα υποβάλλονται οι προσφορές.

Ο ένας διαγωνισμός, με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ, αφορά την αποκατάσταση ζημιών στις οδικές υποδομές και τα συνοδά τους υδραυλικά έργα στη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου. Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, ενώ η ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου, την ίδια ώρα.

Ο δεύτερος, με ισόποσο προϋπολογισμό, αφορά το αντίστοιχο με το πιο πάνω έργο, αλλά στη Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης. Στην περίπτωση αυτή, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προσφορών λήγει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 11 το πρωί και η επίσης ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει τη Δευτέρα 8 του μήνα, την ίδια ώρα.