Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 08:27

Βασιλόπουλος για τη διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας: Συνεργασία και θέσεις ευθύνης σε συνδυασμούς μειοψηφίας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Βασιλόπουλος για τη διοίκηση του Δήμου Καλαμάτας: Συνεργασία και θέσεις ευθύνης σε συνδυασμούς μειοψηφίας (βίντεο)

Σύνθημα της νέας δημοτικής αρχής είναι ενώνουμε δυνάμεις για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας”, τόνισε χθες ο νέος δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάσης Βασιλόπουλος, σε δηλώσεις του.

Σημείωσε πως θα επιδιώξει συνεργασίες, συζητώντας και με τα μέλη των συνδυασμών των μειοψηφιών, όχι μόνο με τους επικεφαλής, ενώ παρατήρησε ότι θα αναλάβουν και κάποιες θέσεις ευθύνης.

Αρχικά, ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τους δημότες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, τους συνυποψηφίους του για το πολύ καλό επίπεδο του προεκλογικού αγώνα, καθώς και τον νέο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις θέσεις ευθύνης που του ανέθεσε.

Μέσα από τις θέσεις αυτές απέκτησα εμπειρία και γνώση και απέδειξα ικανότητα, η οποία αξιολογήθηκε και χρησιμοποιήθηκε, ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου να αναλαμβάνω να υπηρετήσω το δήμο στο ανώτερο αξίωμα”, παρατήρησε ο κ. Βασιλόπουλος.

Ανέφερε πως και αυτός θα υπηρετήσει το μοντέλο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, που στηρίχτηκε στην προσφορά και τη συνέχιση της ανάπτυξης. Σημείωσε πως θα λειτουργήσει με συνεργασία και συνένωση υγιών δυνάμεων, και υπενθύμισε ότι προεκλογικό του σύνθημα ήταν “ενώνουμε δυνάμεις”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Θαν. Βασιλόπουλος είπε ότι “πρώτο μέλημά μου είναι η υγεία, θα ολοκληρώσω έναν κύκλο θεραπειών”.

Για τις συνεργασίες με τις μειοψηφίες, είπε πως “θα επιδιώξω να είναι με το συνδυασμό και με τα μέλη, όχι μόνο με τους επικεφαλής”. Και διευκρίνισε ότι “ανάλογα με τη δυναμική που έχει καταγράψει ο κάθε συνδυασμός, τα στελέχη, και τη δυνατότητα που έχει ο κάθε υποψήφιος, θα αναλάβουν κάποιες θέσεις ευθύνης. Δεν μπορεί να υπάρξει συνδιοίκηση, αν δεν γίνει και κατανομή θέσεων ευθύνης”.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος δήμαρχος και νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ενημέρωσε ότι “από τον Αύγουστο θα παραδίδουμε σταδιακά στον νέο δήμαρχο” - και παρατήρησε: “Είμαστε μαζί κάθε μέρα, τα ξέρει τα θέματα. Θα τον βοηθήσουμε, μια νέα αρχή είναι μια νέα ελπίδα. Εχουμε δημοκρατική υποχρέωση να βοηθούμε”.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER