Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 11:02

Ευχαριστίες Νίκα σε Χαρίτση για αγωγό ύδρευσης

Γράφτηκε από την
Ευχαριστίες Νίκα σε Χαρίτση για αγωγό ύδρευσης

Εργο στρατηγικής σημασίας χαρακτήρισε χθες ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, το έργο του νέου αγωγού Φ800 μεταφοράς νερού από το Πήδημα προς Καλαμάτα και Μεσσήνη, το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι εγκρίθηκε κατά παρέκκλιση και αναγνώρισε για μια ακόμα φορά πως τα περισσότερα έργα του δήμου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάχθηκαν με την προσωπική παρέμβαση του μέχρι πρότινος υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Με την ευκαιρία έγινε γνωστό ότι την ερχόμενη Τρίτη ο κ. Χαρίτσης, ως υποψήφιος βουλευτής, μαζί με την υποψήφια βουλευτή Γιώτα Κοζομπόλη θα βρεθούν στο νέο Δημαρχείο, για να ενημερωθούν για την πορεία των έργων του δήμου.

Ο κ. Νίκας παρατήρησε ότι το καλοκαίρι ο πληθυσμός του δήμου τριπλασιάζεται και έχουμε ανάγκη από περισσότερο νερό, ενώ πληροφόρησε πως έχουν αρχίσει τα προβλήματα στη Βέργα και την υψηλή ζώνη της Καλαμάτας. Δήλωσε, ωστόσο, αισιόδοξος, γιατί “και νερό υπάρχει και έχουμε το έργο του νέου αγωγού γύρω στα 12 εκ. ευρώ, που θα λύσει τα προβλήματα υδροδότησης για τα επόμενα χρόνια”.


NEWSLETTER