Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 21:16

Συναντήσεις και επαφές Λεβεντάκη στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Συναντήσεις και επαφές Λεβεντάκη στην Τριφυλία

Κινητικότητα υπάρχει από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη καθώς φαίνεται να μην αφήνει το μεσοδιάστημα μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή να περνά έτσι.

Από ό,τι μαθαίνουμε ήδη έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τόσο το Δημαρχείο Κυπαρισσίας όσο και άλλες υπηρεσίες του δήμου, και κάτι τέτοιο έκανε και χθες. Μάλιστα είχε συμμετάσχει και στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση που είχε κάνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, κάνοντας και αρκετές παρεμβάσεις.

Ουσιαστικά μένουν περίπου δύο μήνες μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του και σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όπως άλλωστε στους περισσότερους δήμους, καθώς για πρώτη φορά θα έχουμε δήμαρχο που δεν θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία σε συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα νέα αυτά δεδομένα είναι πρωτόγνωρα για την τοπική αυτοδιοίκηση και σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα λειτουργήσει.

Πάντως ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται σενάρια και υποθέσεις για συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς, τα οποία προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά. Σίγουρα το υψηλό ποσοστό 70% που συγκέντρωσε ο κ. Λεβεντάκης στον δεύτερο γύρο των εκλογών σίγουρα του δίνει άλλον «αέρα» για το ξεκίνημα της νέας δημοτικής περιόδου.

 Κ.Μπ.


NEWSLETTER