Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 18:54

Τριφυλία: Η πιο σύντομη θητεία σε δημοτικό συμβούλιο

Γράφτηκε από την

 Την πιο σύντομη παρουσία ως δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας με μία μόνο παρουσία σε Δημοτικό Συμβούλιο διεκδικεί ο Γιάννης Γριβοκωστόπουλος από την παράταξη της πλειοψηφίας.

Ο κ. Γριβοκωστόπουλος ορκίστηκε και ανέλαβε δημοτικός σύμβουλος στα μέσα Ιουνίου μετά την παραίτηση του Δημήτρη Σαρματζή και την άρνηση να καταλάβουν τη θέση οι επιλαχόντες Βιβή Παντελάκη και Παναγιώτης Σουρέτης.

Προχθές ο κ. Γριβοκωστόπουλος συμμετείχε στην πρώτη του συνεδρίαση, αλλά την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Σώματος ανακοίνωνε ότι αυτή μάλλον ήταν και η τελευταία της σημερινής δημοτικής αρχής -παράλειψη βέβαια ότι κανείς δεν τον καλωσόρισε ως νέο δημοτικό σύμβουλο.

Να τονίσουμε δε ότι αυτή ήταν η τρίτη αλλαγή που έγινε από το ξεκίνημα της δημοτικής αρχής στην παράταξη της πλειοψηφίας, καθώς πρώτη αλλαγή ήταν αυτή του Αλέξανδρου Τζωρτζίνη που αν και είχε εκλεγεί με δικαστική απόφαση είχε χάσει τη θέση λόγω κωλύματος, την οποία κατέλαβε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μπουγάς. Ακολούθησε ο Παναγιώτης Κόλλιας πριν λίγους μήνες που κατέλαβε τη θέση του εκλιπόντα Σπύρου Χρονόπουλου και τώρα ο Γιάννης Γριβοκωστόπουλος τη θέση του παραιτηθέντα Δημήτρη Σαρματζή.

Κ.Μπ.