Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 16:50

Εντείνονται οι αντιδράσεις για τα σκουπίδια στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Εντείνονται οι αντιδράσεις για τα σκουπίδια στο Δήμο Οιχαλίας

 

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας για να συζητηθούν προτάσεις και να βρεθεί λύση για το σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια, προτείνει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Σακκάς. Προτείνει, μάλιστα, στη συνεδρίαση να μετάσχουν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και όλοι οι φορείς του δήμου.

Ο Β. Σακκάς παρατηρεί ότι “λύσεις υπάρχουν, αλλά έχουν και ένα κόστος, οικονομικό και πολιτικό. Ας το αγνοήσουμε για να προστατέψουμε την υγεία μας”. Επισημαίνει πως “η νέα δήμαρχος, οι επικεφαλής των παρατάξεων και ο δήμαρχος οφείλουν και πρέπει άμεσα να συζητήσουν, να συνεργαστούν για να δοθεί, έστω, προσωρινή λύση στο πρόβλημα”. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “το πρόβλημα έχει γίνει πολύ μεγάλο. Ο όγκος των σκουπιδιών στο δήμο μας είναι πολύ μεγάλος και το πρόβλημα για τη δημόσια υγεία ακόμη μεγαλύτερο. Ο επισκέπτης - ο τουρίστας στο νομό μπαίνοντας αντικρίζει μία κακή εικόνα, που προσβάλλει την αισθητική και τον πολιτισμό. Εμείς τι κάνουμε; Τίποτα, όλοι θεατές”.

Σχόλια  

0 # Βούλα Κυριακέα 16-07-2019 14:11
Ένα άρθρο για την "Διαλογή στη Πηγή", τη σημασία της και το ό,τι μειώνει τον όγκο των σκουπιδιών κατά 80%, γιατί δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ??? Υπάρχει περίπτωση απαγόρευσης, ή απλώς άγνοια??? Το να δείχνουμε, να φωτίζουμε, και πολύ σωστά να καυτηριάζουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα... Μία πρόταση όμως για την αντιμετώπιση του προβλήματος??? Και για τη διαχείριση των σκουπιδιών βέβαια, μία είναι λύση... Διαλογή στην Πηγή.... Αξίζει να το ανοίξουμε κεφάλαιο.....
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER