Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 15:29

Εξόρμηση καλλωπισμού στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Στον “καλλωπισμό” του Πάρκου Σιδηροδρόμων προβαίνει ο Δήμος Καλαμάτας εν όψει της 8ης Εκθεσης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων “Αρτος - Οίνος – Ελαιον”, η οποία προγραμματίζεται για το χρονικό διάστημα μεταξύ 23 και 25 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, στο πάρκο γίνονται καθαρισμοί, κλαδέματα όπου επιβάλλεται και συντήρηση αρδευτικών συστημάτων, όπως ενημερώνει σχετικά ο δήμος, προσθέτοντας στην σχετική ανακοίνωσή του ότι “για την καλύτερη πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία, μητέρων με καροτσάκια κ.λπ., θα δημιουργηθεί εναλλακτική πρόσβαση από την οδό Ψαρών προς το αναψυκτήριο του Πάρκου”.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτόν τον καιρό στο Πάρκο Σιδηροδρόμων γίνεται αναβάθμιση του φωτισμού, όπως και τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη διευκόλυνση της κάλυψης των εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης των ιστών φωτισμού και βάψιμό τους.

Οι παρεμβάσεις, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου, περιλαμβάνουν και άλλα σημεία, όπως κοινόχρηστους χώρους μπροστά στο Διοικητήριο και το ΔΗΠΕΘΕΚ, καθώς και το βόρειο πάρκινγκ, στο καλυμμένο τμήμα του Νέδοντα.