Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 18:31

237 κάδους απορριμμάτων αγοράζουν στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον

Στην προμήθεια 237 νέων κάδων προχωρά ο Δήμος Τριφυλίας καθώς εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το πρακτικό του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια κάδων καθαριότητας».

Συνολικά κατατέθηκαν δύο προσφορές και επελέγη η οικονομικά πιο συμφέρουσα, που ήταν της Ελληνικής Βιομηχανίας Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ με ποσό 38.583,60 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Ακόμη έγινε έγκριση του πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υλικών Καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών του Προσώπων έτους 2019-2020» όπου δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και θα προχωρήσει η διαδικασία της απευθείας διαπραγμάτευσης.

Αποφασίστηκε επίσης η μη καταβολής αποζημίωσης σε οδηγό ΙΧ για ζημιά που υπέστη στο όχημά του στον δρόμο Κυπαρισσίας – Αρμενιών στο ύψος του παλιού λατομείου, καθώς κρίθηκε ότι η ζημιά προκλήθηκε από πρόσκρουση εκτός οδοστρώματος και η οποία ήταν ύψους 277 ευρώ. Εγινε η έγκριση του πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών» οπού υπήρξε μόνο μια προσφορά από την εταιρεία Αφοί Γιαννακόπουλοι Ο.Ε. με μηδενική έκπτωση.

Εγινε τέλος ο καθορισμός όρων του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Ηλεκτρολογικού Υλικού Συντήρησης Δημοτικού Φωτισμού και Κτηρίων Δήμου Τριφυλίας» που θα γίνει στις 21 Αυγούστου στις 10 ώρα το πρωί στη Κυπαρισσία.

Εκτός ημερήσιας διάταξης ήταν η απόφαση για αποζημίωση για θραύση τζαμιού σε ΙΧ αυτοκίνητο στα Φιλιατρά, ύψους 31 ευρώ, και η έκθεση του Β’ τριμήνου του προϋπολογισμού του δήμου.

Κ.Μπ.