Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012 11:10

Ομπρέλες και τέντες μετά την ανάπλαση στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ομπρέλες και τέντες μετά την ανάπλαση στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Ομπρέλες ή τέντες οι οποίες δε θα έχουν βραχίονες που να ακουμπούν στο έδαφος, θα τοποθετήσουν όλα τα καταστήματα της κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας, μετά την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης. Σ’ αυτό συμφώνησαν χθες και οι επαγγελματίες σε συνάντησή τους με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, όπως ανακοίνωσε αργότερα ο δήμαρχος, δηλώνοντας ενθουσιασμένος γι’ αυτό.

 

Σημείωσε ότι «αυτός θα είναι κανόνας για όλη την πόλη, τέντες και ομπρέλες παντού. Ιδια μέτρα και ίδια σταθμά για όλους, όπου και αν είναι το μαγαζί τους». Παρατήρησε ότι ο «δικός μας χώρος θα είναι υπαίθριος, κλειστός μόνο αυτός των καταστημάτων».
Ενημέρωσε ότι συμφωνήθηκε να παραχωρηθούν 7,20 μέτρα στην πλατεία στην προβολή των καταστημάτων, ανέφερε πως είναι μικρότερος απ’ αυτόν που είχαν μέχρι τώρα και θα διακρίνεται με διαφορετικό χρωματισμό του δαπέδου.
Ο κ. Νίκας είπε ότι ζήτησε από τους επαγγελματίες να του προτείνουν ένα σχέδιο στήριξης της πλατείας, καθώς «εμείς κάνουμε 1 μήνα εκδηλώσεις τα Χριστούγεννα. Να μου ετοιμάσουν σχέδιο εκδηλώσεων για 8 μήνες το χρόνο. Η πλατεία πέθαινε».

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER