Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 16:10

Επισκευές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Επισκευές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας

 

Εργο επισκευής και αναβάθμισης δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, δημοπρατεί ο Δήμος Καλαμάτας.

Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών έχει οριστεί στις 22 Αυγούστου, στη 1 το μεσημέρι και η αποσφράγισή τους 6 ημέρες αργότερα. Η προθεσμία υλοποίησής του είναι 90 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, “προκειμένου να γίνει η προσαρμογή των λειτουργούντων παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καλαμάτας στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017, απαιτούνται εργασίες που αποσκοπούν στην ασφαλή παραμονή των παιδιών στους χώρους των σταθμών, εργασίες συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων των σταθμών στις τεχνικές προδιαγραφές του άρθρου 3 του Π.Δ. 99/17, εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο και τέλος εργασίες που αφορούν στην εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης - ψύξης, όπου απαιτείται”.


NEWSLETTER