Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 10:13

Πρόσκληση Λεβεντάκη σε Κατσίβελα για από κοινού επίσκεψη στις δεξαμενές της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Πρόσκληση Λεβεντάκη σε Κατσίβελα για από κοινού επίσκεψη στις δεξαμενές της Κυπαρισσίας

 

Πρόκληση να επισκεφθούν μαζί τις δεξαμενές από τις οποίες υδρεύεται η Κυπαρισσία απευθύνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης στον απερχόμενο δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους για το θέμα αυτό.

Ο κ. Λεβεντάκης απευθυνόμενος στον κ. Κατσίβελα σημειώνει: «Εχετε, ίσως, την ελπίδα πως θα αποχωρήσετε αλώβητος από το δημαρχιακό θώκο, αλλά αν το πιστεύετε αυτό "πλανάσθε πλάνην οικτράν"». Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει «όσο προλαβαίνετε και όσο ακόμα είναι καιρός, ζητήστε μια δημόσια και ειλικρινή συγγνώμη, μήπως και εξιλεωθείτε στη συνείδηση του κόσμου, μιας και αφήνετε πίσω σας ζημιές ανυπολόγιστης αξίας και αποκαΐδια».

Χαρακτηριστικά στην νέα του ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook o κ. Λεβεντάκης αναφέρει:

«Κύριε Κατσίβελα. Με μεγάλη απογοήτευση, αλλά δίχως την παραμικρή έκπληξη, διαπιστώνω για άλλη μια φορά, από την όλη συμπεριφορά σας, πως το θράσος σας τελικά δεν έχει κανένα όριο.

Αντί να κοιτάξετε πώς θα μπορέσετε να περισώσετε, έστω και την ύστατη στιγμή, τη χαμένη αξιοπρέπειά σας, εσείς αντίθετα συνεχίζετε τη συνήθη τακτική σας, εξαπολύοντας λάσπη και βαρείς χαρακτηρισμούς. Εχετε, ίσως, την ελπίδα πως θα αποχωρήσετε αλώβητος από το δημαρχιακό θώκο, αλλά αν το πιστεύετε αυτό "πλανάσθε πλάνην οικτράν".

Και ας έρθουμε, τώρα, στο προκείμενο, κύριε Κατσίβελα.

Την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, και μετά την ήττα σας, χαρακτηρίσατε τους Τριφύλιους συμπολίτες μου, που δεν σας τίμησαν με την ψήφο τους, "άρρωστους". Αλλά "άρρωστος" και "θρασύς" είστε εσείς, κύριε Κατσίβελα.

Που αντί να σεβαστείτε την ψήφο που σας δόθηκε, από το λαό της Τριφυλίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα, για την ανάπτυξη και το καλό τού τόπου, εσείς τους το ανταποδώσατε με πλήρη απραξία και αδιαφορία, θέτοντας ακόμα και σε κίνδυνο αυτή την ίδια την υγεία των πολιτών.

Γιατί, η κατάσταση της εν λόγω δεξαμενής ήταν άθλια ακόμα από το έτος 2017, που κάνατε εκείνη τη φωτογράφηση (την οποία, με τόση έπαρση, δημοσιεύσατε εχθές, σε έναν εκ των προσωπικών σας λογαριασμών στο Facebook) και ας θέλετε να τα παρουσιάζετε αλλιώς τα πράγματα, γιατί έτσι σας βολεύει.

Σήμερα όμως είναι, το λιγότερο, τραγική και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, κύριε Κατσίβελα.
Ο ίδιος ο πρόεδρος των Βρυσών με κάλεσε για να μου δείξει την απελπιστική και ταυτόχρονα επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στη δεξαμενή και φυσικά ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης και φωτογράφησης.

Για το λόγο αυτό, σας προκαλώ, αύριο το πρωί να βρεθούμε εκεί, μαζί με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και ένα τηλεοπτικό κανάλι από την Καλαμάτα, για να καταγράψουμε την απόλυτη αλήθεια και να δούμε τότε ποιος, τελικά, είναι αυτός που παράγει fake news.

Αυτή την αλήθεια, που εσείς προσπαθείτε παντοιοτρόπως να διαστρεβλώσετε και να αποσιωπήσετε και για του λόγου το αληθές, θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες, από τις υπόλοιπες δεξαμενές ύδατος του Δήμου Τριφυλίας.

Και να είστε σίγουρος, πως εγώ είμαι εδώ, αποφασισμένος (με όποιο κόστος) να διδάξω, από τη θέση τού "νέου" δημάρχου Τριφυλίας, "νέα ήθη" (αλλιώτικα από τα δικά σας) και να βγάλω τον τόπο από το τέλμα και το βούρκο, στον οποίο εσείς τον βυθίσατε και αφήνετε, σαν παρακαταθήκη, πίσω σας.

Εσείς, όσο προλαβαίνετε και όσο ακόμα είναι καιρός, ζητήστε μια δημόσια και ειλικρινή συγγνώμη, μήπως και εξιλεωθείτε στη συνείδηση του κόσμου, μιας και αφήνετε πίσω σας ζημιές ανυπολόγιστης αξίας και αποκαΐδια. Εγώ, θα συνεχίσω να ενημερώνω τον κόσμο για τα πάντα, όπως κάνω ήδη, από καιρό, έχοντας τη συνείδησή μου καθαρή και να λέω μόνο αλήθειες. Αλήθεια, πού είναι ο στόλος - μηχανήματα του δήμου, που σας ζήτησα, με όλα τα επίσημα έγγραφα που απαιτούνται, να μου παραδώσετε, κύριε Κατσίβελα και η προθεσμία έληξε, χθες (Δευτέρα 05/08/2019)...;

Πού είναι η περιουσία τού Δήμου Τριφυλίας και κατ' επέκταση των πολιτών του, κύριε Κατσίβελα...; Η σιωπή σας προς απάντησή μου, να υποθέσω; Επεται συνέχεια και να είστε σίγουρος γι' αυτό...!».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER