Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 18:33

Αρχισαν ξανά οι ασφαλτοστρώσεις στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Αρχισαν ξανά οι ασφαλτοστρώσεις στην Καλαμάτα

 

 

Αρχισαν, επιτέλους, ξανά οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Καλαμάτας, με πρώτο σημείο παρέμβασης -όπως ανακοινώθηκε από το δήμο, σύμπλεγμα δρόμων στη Δυτική Παραλία (Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μπουμπουλίνας κ.λπ.).

Η εκτίμηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι πως μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη παρέμβαση ασφαλτοστρώσεων.
Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Ιουλίου, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας είχε στείλει ειδική πρόσκληση στον ανάδοχο, προειδοποιώντας τον με έκπτωση, γιατί το έργο υλοποιείτο με προβληματικούς ρυθμούς.

Το έργο αυτό είναι από τα πιο σημαντικά που εκτελούνται από το δήμο αυτή την περίοδο, καθώς είναι προϋπολογισμού 930.000 ευρώ και περιλαμβάνει αρκετούς δρόμους στην πόλη. Υλοποιείται με έκπτωση 63,02% με χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους και ΣΑΤΑ και στις πρώτες εργασίες που έγιναν, ήταν η ασφαλτόστρωση στην οδό Αθηνών (στην παλιά εθνική) από καπνεργοστάσιο Καρέλια έως κόμβο Ζαφείρη, στην αρχή της Ναυαρίνου και σε τμήμα της Σανταρόζα, ενώ ολοκληρώνεται η διάνοιξη τμήματος της οδού Λήμνου.

Με το έργο αυτό ασφαλτοστρώσεις προβλέπεται, ακόμα, να γίνουν: Στη συμβολή των οδών Νέδοντος και Σπάρτης, καθώς και σε τμήματα των οδών Είρας, Μεσσήνης, Αθηνών, Κλαδά, Μητροπολίτου Μελετίου, Ακρίτα, Κρήτης, Λακωνικής, Παλαιολόγου, Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Ολγας, Χίου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Ψαρών, Αναγνωσταρά, Αριστοδήμου, Κανάρη, Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Μπουμπουλίνας, Νέας Εισόδου, παλιάς εθνικής οδού από Σπερχογεία έως Ασπρόχωμα, Αγίου Δημητρίου Κοκκορόγιαννη, Ανθέων, Κορώνης, Γεωργάκη Ολυμπίου, Σωκράτους, Σανταρόζα, Παπανικολάου, Χρυσανθέμων, περιοχής Ράχης, Ιωσήφ Ανδρούσης, προς γήπεδο στα Παλιάμπελα, Δωρίου, Χριστιάνων, Ανατολικής Συνοικίας (μεταξύ Κρήτης και Ναυαρίνου).


NEWSLETTER