Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 20:20

Καλαμάτα: Θέσεις στις μειοψηφίες δίνει ο Βασιλόπουλος

Γράφτηκε από τον

Συνεργασία με όλους και θέσεις ευθύνης σε συμβούλους από τις μειοψηφίες (αντιδημάρχων και προέδρων νομικών προσώπων) περιλαμβάνει ο προγραμματισμός του νέου δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις του με τους επικεφαλής των μειοψηφιών, ο ίδιος μας επεσήμανε πως “ισχύει ό,τι έχουμε πει”, προεκλογικά και μετά τις εκλογές. Ενημέρωσε ακόμη ότι θα οριστούν εντεταλμένοι σύμβουλοι (ενδεχομένως και από τις μειοψηφίες) για σημαντικά θέματα του δήμου, όπως τα αγροτικά, η περιουσία, το κυκλοφοριακό.

Ο κ. Βασιλόπουλος είπε ότι με βάση όσα έχει δει τόσα χρόνια στο δήμο, αλλά και σύμφωνα με τις συζητήσεις, τις εισηγήσεις και προτάσεις από διευθυντές και τμηματάρχες των υπηρεσιών του δήμου, θα υπάρξουν αλλαγές στον κανονισμό λειτουργίας του δήμου, με τροποποιήσεις σε διευθύνσεις και υπηρεσίες - οι οποίες θα οδηγήσουν σε ανάλογες μεταβολές στις αρμοδιότητες αντιδημάρχων.

Ο νέος δήμαρχος έχει ολοκληρώσει τις επαφές με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, έχει φακέλους με εισηγήσεις και προτάσεις κι έχει σχηματίσει μια σφαιρική εικόνα για όλο το δήμο και τα νομικά του πρόσωπα.

Να σημειώσουμε ότι την πρώτη μέρα ανάληψης της διοίκησης του δήμου από τη νέα δημοτική αρχή, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, θα γίνουν οι δημαιρεσίες, η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή του προεδρείου του και των μελών των Επιτροπών (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής), και πιθανότατα θα ανακοινωθούν και οι αντιδήμαρχοι.

Γ.Σ.