Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 08:58

Χωρίς Σαμαρά τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πύλου (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Χωρίς Σαμαρά τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πύλου (βίντεο)

 

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος έκοψε χθες την κορδέλα των εγκαινίων του νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Πύλου, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα καθώς δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης μετέφερε το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού και αναφέρθηκε στο ιστορικό του έργου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καφαντάρης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων για τη συμβολή του στο έργο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Για την προσχολική εκπαίδευση μίλησε η υπεύθυνη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πρόνοιας του Δήμου Πύλου-Νέστορος Αντωνία Σκόκου.

Παρευρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς και η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη. Παρέστησαν επίσης ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο πρόεδρος του Μανιατακείου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης κ.ά.

Θ.Λ.


NEWSLETTER