Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 09:01

Καλαμάτα: Ανοίγει τα χαρτιά του σήμερα ο Θαν. Βασιλόπουλος

Γράφτηκε από την

 

 

Τα χαρτιά του ανοίγει σήμερα με συνέντευξη Τύπου ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, λίγες μέρες πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται να ενημερώσει για όλες τις μέχρι τώρα επαφές του με τους επικεφαλής των μειοψηφιών και με τους διευθυντές των υπηρεσιών. Η ενημέρωση θα αφορά την προοπτική των συνεργασιών για να διοικηθεί ο δήμος, καθώς και τις αλλαγές που ετοιμάζει στη λειτουργία των υπηρεσιών, με ανάλογες μεταβολές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων.

Για τις συνεργασίες μετά και τις τροποποιήσεις του “Κλεισθένη”, ο Θαν. Βασιλόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δε στοχεύει σε μια τυπική κομματική πλειοψηφία, αλλά σε ουσιαστική συναίνεση, σε συνεννόηση για το καλό του δήμου και των δημοτών, ενώ έχει δεσμευτεί ότι “θα δοθούν θέσεις ευθύνης, αντιδημάρχων ή και προέδρων σε νομικά πρόσωπα, και στις μειοψηφίες, ανάλογα με τη δυναμική και τα στελέχη που έχουν”.

Ο νέος δήμαρχος θα αναφερθεί και σε άλλα ζητήματα της επικαιρότητας, όπως είναι η διαχείριση των απορριμάτων και ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος.