Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 08:27

Προχωρημένες επαφές Λεβεντάκη για συνεργασίες στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Συνάντηση των μελών του συνδυασμού «Ανοδος» με το νέο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Αγρίλη ενόψει της αυριανής ορκωμοσίας αλλά και της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

Υπήρξε μια γενική συζήτηση όπου αξιολογήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ από τον κ. Λεβεντάκη βγήκε και η είδηση ότι τη θέση του γενικού γραμματέα στο δήμο θα αναλάβει η μαθηματικός Μερόπη Μυλωνά. Από εκεί και πέρα το κλίμα της συζήτησης περιστράφηκε στην ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή και στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ωστόσο έντονη είναι η φημολογία για το ενδεχόμενο συνεργασιών μεταξύ δημοτικών παρατάξεων ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, ο κ. Λεβεντάκης φαίνεται να έχει κάνει επαφές και συνομιλίες τόσο με την επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» Χάιδω Παναγιωτοπούλου όσο και με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Η Τριφυλία Αλλάζει» Ευστάθιο Ανδρινόπουλο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για συνομιλίες σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για κοινή συμπόρευση.

Ολα αυτά βέβαια θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα, καθώς μένει ένας τελευταίος κύκλος επαφών μεταξύ τους.

Κ.Μπ.