Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 09:01

Σαββατοκύριακο ορκωμοσιών σε 4 δήμους της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Σαββατοκύριακο ορκωμοσιών σε 4 δήμους της Μεσσηνίας

 

Σαββατοκύριακο αυτοδιοικητικών ορκωμοσιών αυτό που διανύουμε στη Μεσσηνία λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών και δημοτικών συμβουλίων.

Σήμερα Σάββατο στις 7 μ.μ. ορκίζονται ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, καθώς και οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι σε τελετή στο δημαρχείο στη Μεσσήνη.

Στις 9 μ.μ. στην πλατεία δημαρχείου στην Κυπαρισσία αντίστοιχα ορκίζονται ο νέος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Αύριο Κυριακή στθς 7:30 στο δημαρχείο στην Καρδαμύλη ορκίζεται ο νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας και οι αντίστοιχοι σύμβουλοι, ενώ στις 8 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του κτηρίου Τσικλητήρα στην Πύλο, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Πύλου - Νέστορος Τάκη Καρβέλα και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι ορκωμοσίες στους δήμους της Μεσσηνίας ολοκληρώνονται με τον Δήμο Καλαμάτας την προσεχή Τετάρτη 28 Αυγούστου. Στις 8 μ.μ. στο Μέγαρο Χορού πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Τέλος να θυμίσουμε, ότι τον “χορό” των ορκωμοσιών στη Μεσσηνία άνοιξε την περασμένη Κυριακή η νέα δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.


NEWSLETTER