Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 16:58

Οι πρώτες ενημερωτικές συναντήσεις για Λεβεντάκη στο Δήμο Τριφυλίας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Οι πρώτες ενημερωτικές συναντήσεις για Λεβεντάκη στο Δήμο Τριφυλίας (βίντεο)

Από νωρίς το πρωί βρέθηκε χθες στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας ο νέος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Για ακόμη μια φορά επισήμανε ότι όλοι μαζί πρέπει να εργαστούν για το κοινό καλό, το καλό της Τριφυλίας, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι πολύ λίγα, ενώ αυτά που τους ενώνουν πάρα πολλά.

Οπως είναι φυσικό πρώτη εργάσιμη ημέρα χθες και ήταν ημέρα ενημέρωσης και γνωριμιών με το προσωπικό του δήμου, ενώ αρκετοί ήταν και οι πολίτες που πήγαν να ευχηθούν στο νέο δήμαρχο για το ξεκίνημα της θητείας του.

Μιλώντας για την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Λεβεντάκης επεσήμανε: «Πρώτη ημέρα καθηκόντων και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να έρθουμε σε επαφή με το προσωπικό του δήμου, τους εργαζόμενους, να τοποθετηθούμε όλοι μαζί για το κοινό καλό, να δουλέψουμε, να εργαστούμε για το Δήμο Τριφυλίας με αγάπη, με σύνεση, με συνέπεια. Να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για αυτό τον τόπο και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί. Είμαι ανοιχτός στο διάλογο και με τους υπαλλήλους και τους εργαζόμενους γενικότερα στο δήμο, να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία χωρίς εντάσεις και χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι πολύ λίγα, αυτά που μας ενώνουν είναι πάρα πολλά».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER